PROMOTIES

Laat je verwennen met interessante aanbiedingen

LENTEPROMO!!!

De Lente: het ideale moment om je lichaam een boost te geven, en te zuiveren na alle guilty pleasures in de winter!
Meer bewegen, voldoende slaap, gezonde voeding en voldoende water drinken zijn essentieel, maar wist je dat ook een goeie massage helpt ontgiften?
* ze stimuleert je longen en je hart voor herstel
* ze helpt de lever, gal, darmen en nieren voor een betere opname en vertering
* ze doet kleine vetophopingen verwijderen en cellulitis verminderen
Maak daarom kennis met ons Detox-arrangement: een bodypeeling, massage én verzorging met al het goede van groene thee… boek snel!!
Lentepromo: nu 55 euro (ipv 65)!!
!!! Opgelet: deze actie geldt van 21 april tot 30 juni 2024, en is cumuleerbaar met een Sports & Senses-Massagebon (steeds 1 jaar geldig).

OP ZOEK NAAR EEN LEUK EN ORIGINEEL GESCHENK...

CADEAUBONNEN

Ontdek onze luxueuze massagebonnen!

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan Body en Pure Senses de gewenste massage of lichaamsverzorging, contacteer mij om uw cadeaubon (taupe of chocoladebruin) aan te vragen, en ik maak hem diezelfde dag nog klaar. U kan de massagebon steeds zelf komen ophalen op een afgesproken tijdstip, of ervoor kiezen om hem te laten opsturen (mits betaling van 5€ voor portkosten en administratie). In dat geval stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar info@sportsandsenses.be met uw naam, adres en de gewenste behandeling of bedrag, en schrijft u het bijhorende bedrag over op volgend reknr: BE69 950105666778. Bij een goede ontvangst van uw betaling krijgt u van mij een bevestigingsmail met de boodschap dat uw cadeaubon onderweg is. Als alles vlot verloopt, hebt u de massagebon dus binnen 2 dagen in uw bezit.

Alle cadeauarrangementen worden steeds vergezeld van een hapje en een drankje naar keuze… Wie wilt u (laten) verwennen??